top of page
Image by Jeremy Ricketts

Muut kehoterapiat

Keho ja mieli vaikuttavat jatkuvasti toisiinsa. 

 

Kosketus vapauttaa kehoon endorfiineja ja oksitosiinia jotka rentouttavat ja tuovat hyvää oloa. Kehoterapia voi olla keino jolla saat katkaistua stressikierteen ja luotua ainakin hetken tilaa, helpotusta ja rentoutusta.

 

Olisiko jokin alla olevista hoidoista tai Rosen-terapia sinulle sopiva juuri nyt? 

Pään ja niskan rentoutushoito 
40 min - 47€

Niska, kallonpohja, purentalihakset ja koko pään pienet lihakset jännittyvät helposti kiireestä, stressistä, yöllisestä hampaiden narskuttelusta tai yhteenpuremisesta sekä pään vääristä asennoista. Tästä voi seurata päänsärkyä, huimausta ja yleistä huonovointisuutta.

Hoidossa rentoutetaan niskan, pään ja kaulan lihaksia erilaisilla hierontaotteilla. Kun lihakset rentoutuvat ja verenkierto alueella vilkastuu, myös päänsärky voi hellittää ja ajatus kirkastua.

Hoitola Harmony kehoterapiat.jpg

Kehon ja mielen Harmony-hoito
80 min - 90€

Hoito sopii hyvin jos olet stressaantunut ja kaipaat erityisen rentouttavan hoidon.

Tämä on yhdistelmähoito tekemistäni eri hoitomuodoista. Sinun tämänhetkinen tarve muokkaa hoidon sisällön rentouttavaksi kokonaisuudeksi.

Kraniosakraaliterapia
60 min - 67€

Hoidon juuret ovat osteopatiassa. Nimensä mukaisesti hoidon keskeisessä osassa ovat kallon luut (cranium) ja ristiluu (sacrum). Näitä kahta yhdistää selkäydinkanava ja -neste, jonka liike, ns. pulssi, tuntuu ympäri kehoa. Jännitykset eri puolilla kehoa häiritsevät tätä pulssia.

Hoidon tavoite on poistaa jännityksiä käyttämällä hyvin kevyttä manipulatiivistä otetta.

Kra­nio­sa­kraa­li­te­ra­pial­la voit saada apua mm. lihasjännityksiin, selkäkipuihin, päänsärkyyn, stressiin tai unettomuuteen

Hoito  on tunnin mittainen ja tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä.

Reiki
60 min - 53€

Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto jossa hoitaja toimii energian välittäjänä.

 

Energia virtaa meissä kaikissa, mutta esimerkiksi stressaavissa tilanteissa tai sairastuessamme energiakanavamme saattavat tukkiutua.

Reiki on lempeä hoitomuoto jossa sinä hoidettavana otat vastaan käsistäni välittyvää energiaa juuri sen verran kun sillä hetkellä tarvitset.

Harmony_logo.jpg
bottom of page