Sinua hoitaa

Rosen-terapeutti Petra Wikström

Petra Wikström

Valmistuin Rosen-terapeutiksi tammikuussa 2019.

Rosen-koulutus oli todella mielenkiintoinen (ja pitkä, 8 vuotta kestänyt) matka tutustuen itseeni ja tunnelukkoihini, joista osasta en ollut edes tietoinen vaikka ne ovat vaikuttaneet tapaani olla, elää ja toimia. Menetelmä on muuttanut elämääni monella eri tasolla ja haluan antaa eteenpäin tämän mahdollisuuden myös muille hoitojen kautta. 

Olen Suomen Rosen-terapeutit ry:n jäsen ja olen tällä hetkellä yhdistyksen hallituksen varajäsen.  Lisäksi olen kansainvälisen Rosen-instituutin jäsen.

Mielenkiintoni hengitykseen heräsi Rosen-työskentelyn myötä. Olen kouluttautunut Medveten Andning – Tietoinen hengitys sekä Hoitava Hengitys HB®  -ohjaajaksi. Tapamme hengittää vaikuttaa meihin todella paljon, sekä fyysisesti että henkisellä puolella.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2006 ja siitä lähtien tehnyt hoitotyötä.  Lisäksi olen opiskellut Touch for Health -kinesiologiaa, vyöhyketerapiaa, kraniosakraaliterapiaa ja reiki I & II sekä siihen liittyvät erilliset japanilaiset tekniikat.

Kehon ja mielen yhteys ja vuorovaikutus kiehtoo kovasti ja onkin vahvasti läsnä kaikissa hoidoissani. 

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Jag talar också svenska! Varmt välkommen!

Leena Saxberg

Aloitin Rosen-metodin opiskelut työskenneltyäni ensin pelkästään fysioterapeuttina. Valmistuin Rosen-terapeutiksi 28 vuotta sitten ja Rosen-metodin opettajaksi 23 vuotta sitten. Olen tehnyt sekä kehotyöskentelyä, että opetusta rinnakkain. Olen myös Rosen-liikunnan opettaja.

Työskentelin kolmella eri Lääkäriasemalla aikaisemmin ja nyt aloitan elokuussa Hoitola Harmonyssa Katajanokalla. Koska toimin Suomen Rosen koulun vetäjänä ja kouluttajana, pystyn ottamaan Katajanokalla asiakkaita Rosen hoitoihin toistaiseksi vain kahtena päivänä viikossa (maanantai ja keskiviikko).

Hoitoaikoja voi kysellä joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Tervetuloa kokemaan lempeän kosketuksen rentouttava ja tiedostava voima!