Sinua hoitaa

Rosen-terapeutti Petra Wikström

Petra Wikström

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2006. Heti alusta oli selvää että haluan oppia ja tarjota myös täydentäviä hoitomuotoja, koska ihminen on niin paljon enemmän kuin vain nippu lihaksia. Lisäopiskelu onkin ollut jatkuvaa. Touch for Health -kinesiologiaa, vyöhyketerapiaa, kraniosakraaliterapiaa ja reiki I & II sekä siihen liittyvät erilliset japanilaiset tekniikat.

Aloitin Rosen-mtodin opiskelut 2011 ja valmistuin Rosen-terapeutiksi tammikuussa 2019. Menetelmässä lempeä, läsnäoleva kosketus yhdistyy puheeseen. 

Rosen-koulutus on ollut todella mielenkiintoinen matka tutustuen itseeni ja tunnelukkoihini, joista osasta en ollut edes tietoinen vaikka ne ovat vaikuttaneet tapaani olla, elää ja toimia. Menetelmä on muuttanut elämääni monella eri tasolla ja haluan antaa eteenpäin tämän mahdollisuuden myös muille hoitojen kautta. 

Olen Suomen Rosen-terapeutit ry:n jäsen ja toimin tällä hetkellä yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Hengitys liittyy olennaisena Rosen-metodiin ja olen myös opiskellut hengitysvalmentajaksi. Tapamme hengittää vaikuttaa meihin todella paljon. Kysy lisää jos kiinnostuit!

Kehon ja mielen yhteys ja vuorovaikutus kiehtoo kovasti ja onkin vahvasti läsnä kaikissa hoidoissani.  Lue lisää eri hoitomuodosta hoitovalikon alta.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Jag talar också svenska! Varmt välkommen!

Leena Saxberg

Aloitin Rosen-metodin opiskelut työskenneltyäni ensin pelkästään fysioterapeuttina. Valmistuin Rosen-terapeutiksi 28 vuotta sitten ja Rosen-metodin opettajaksi 23 vuotta sitten. Olen tehnyt sekä kehotyöskentelyä, että opetusta rinnakkain. Olen myös Rosen-liikunnan opettaja.

Työskentelin kolmella eri Lääkäriasemalla aikaisemmin ja nyt aloitan elokuussa Hoitola Harmonyssa Katajanokalla. Koska toimin Suomen Rosen koulun vetäjänä ja kouluttajana, pystyn ottamaan Katajanokalla asiakkaita Rosen hoitoihin toistaiseksi vain kahtena päivänä viikossa (maanantai ja keskiviikko).

Hoitoaikoja voi kysellä joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Tervetuloa kokemaan lempeän kosketuksen rentouttava ja tiedostava voima!