top of page
Sandig strand
Petra Wikström Rosen_edited_edited.jpg
Petra Wikström

Olen Rosen-terapeutti, LCF Life coach® - ratkaisukeskeinen valmentaja ja hengitysohjaaja.

 

Kaikki nämä menetelmät ovat muuttaneet elämääni monella eri tasolla ja haluan antaa eteenpäin tämän mahdollisuuden ja kokemuksen muutokseen myös sinulle vastaanotollani.

Olen tehnyt eri kehoterapioita jo yli 15 vuotta. Kehon, mielen ja hengityksen yhteys ja vuorovaikutus kiehtoo kovasti ja ovat vahvasti läsnä kaikessa työssäni.

Valmistuin Rosen-terapeutiksi tammikuussa 2019.

Rosen-koulutus oli todella mielenkiintoinen (ja pitkä, 8 vuotta kestänyt) matka tutustuen itseeni ja tunnelukkoihini, joista osasta en ollut edes tietoinen vaikka ne ovat vaikuttaneet tapaani olla, elää ja toimia.

Olen Suomen Rosen-terapeutit ry:n ja kansainvälisen Rosen-instituutin jäsen.

 

Mielenkiintoni hengitykseen heräsi Rosen-työskentelyn myötä. Olen kouluttautunut Medveten Andning – Tietoinen hengitys sekä Hoitava Hengitys HB®  -ohjaajaksi. Käytän hengitystä yhtenä oman mielenrauhani lisäämisen välineenä.

 

Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (LCF Life Coach®) valmistuin 2022. Koulutus auttoi minua miettimään mikä elämässä on tärkeätä ja mihin haluan suunnata. Se on myös auttanut minua tekemään konkreettisia muutoksia omiin rajoittaviin käyttäytymismalleihin joita esim. Rosen-hoidossa ovat nousseet esiin. 

 

Uteliaisuuteni uusia asioita kohtaan on saanut minut opiskelemaan miltei jatkuvasti uutta. Taustalta löytyy myös koulutetun hierojan tutkinto sekä lukuisia hoitotekniikoita kuten vyöhyketerapia ja kraniosakraaliterapia ja reiki. Vielä kauempana ajassa taaksepäin löytyy kaupallinen merkonomin tutkinto ja sen alan töitä.

Omia akkujani lataan parhaiten meren äärellä, luonnossa pitkillä kävelyillä, lukien, hiljaisuudesta nauttien ja nukkuen tarpeeksi. Ai niin, ja hyvä ruoka!

Pitkäaikainen haaveeni on tehdä Camino de Santiagon vaellus Pohjois-Espanjan halki. Ja tämä unelma toteutuu nyt tänä keväänä!

Mottoni on että asiat kyllä järjestyy.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Jag talar också svenska! Varmt välkommen!

Harmony_logo.jpg
bottom of page