top of page
spa-ljus.png
Rentoutushoidot stressin lievittämiseen

Keho ja mieli vaikuttavat jatkuvasti toisiinsa ja molemmat jännittyvät stressistä ja kiireestä. Kosketus vapauttaa kehoon endorfiineja ja oksitosiinia jotka rentouttavat ja tuovat hyvää oloa. Valitse alla olevista rentouttavista vaihtoehdoista ja varaa aika. Saat katkaistua stressikierteen ja luotua tilaa, helpotusta ja rentoutusta itsellesi.

Pään ja niskan rentoutushoito 
45 min - 50€

Pyöriikö ajatukset taukoamatta mielessäsi kuin karuselli? Heijastuuko kiire jännittyneissä hartioissasi ja niskassasi samalla kun päätäsi kiristää? 

Tämä hoito keskittyy pään, niskan ja hartiaseudun rentouttamiseen ja sopii hyvin jos koet jännityksiä näillä alueilla. Voit antaa ajatusten hellittää hetkeksi ja antaa mielen tyyntyä ja rauhoittua.

Kehon ja mielen harmonia
80 min - 110€

Keho ja mieli käyvät jatkuvaa vuoropuhelua keskenään. Ylivirittynyt mieli jännittää kehon, ja sama pätee myös toisin päin.

Tässä hoidossa saat unohtaa suorittamisen ja aikataulut, voit pysähtyä ja antaa sekä keholle että miellelle aikaa rauhoittua ja rentoutua.

Hoito sopii hyvin jos olet stressaantunut ja kaipaat erityisen rentouttavan hoidon.

Levollinen keho
60 min - 75€

Tuntuuko kehosi jännittyneeltä tai yrivirittyneeltä?

Tässä hermostoa rauhoittavassa hoidossa voit tuntea kuinka kehosi kierrokset laskevat ja hengityksesi rauhoittuu. Palautat yhteyden kehoosi ja mieli rauhoittuu. Hoidossa käyneet asiakkaat kokevat usein myös nukkuvansa paremmin hoidon jälkeen.

Hoito  on tunnin mittainen ja tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä.

Reiki
60 min - 75€

Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto jossa hoitaja toimii energian välittäjänä.

 

Energia virtaa meissä kaikissa, mutta esimerkiksi stressaavissa tilanteissa tai sairastuessamme energiakanavamme saattavat tukkiutua.

Reiki on lempeä hoitomuoto jossa sinä hoidettavana otat vastaan käsistäni välittyvää energiaa juuri sen verran kun sillä hetkellä tarvitset.

Harmony_logo.jpg
bottom of page